2017. június 19., hétfő

Minden úgy van jól, ahogy van



Jézusi üzenet a világnak: 

Minden úgy van jól, ahogy van

Drága Egyetlen Gyermekeim!

Meg kell értenetek: minden úgy van jól, ahogy van.
Ha valaki már hiányzik az életetekből, akkor annak így kellett lennie. Minden helyre fog jönni idővel, és beáll az egyensúlyi helyzet. Ahhoz, hogy ezt megtapasztalhassátok, elképesztően nagy fájdalmakon,- keserűségen kell keresztülmennetek. Vagyis….
Meg kell érnetek a csodákra.
A varázslatos lehetőségek kapuja kitárulhat előtettek, de ahhoz rengeteget kell tapasztalni, megélni.
Fájdalmaitokat is teljes szívvel éljétek meg, ezáltal csak erősödni fogtok. Értsétek meg, hogy a negatív tapasztalatokból lehet a legtöbbet tanulni,…..A földi világban nem látszik, de igazából csak tapasztalatok vannak, amelyeket át kell élnetek.
Szeretettel szólok hozzátok, és tanító célzattal:
Nincs negatív történés. Csak tapasztalás van.
Saját beszűkült ítélőképességetek változtat egy tapasztalást negatívvá. Ez nem baj, de megmutatja: még sokat kell tanulnotok itt a Földön.
A másik oldalon már mindent tudni, és érteni fogtok. A cél az, hogy azt a szellemi tudást,- tapasztalatot kell áthoznotok,- megélnetek itt az anyagi világban, amivel teljesen tisztában voltatok mielőtt leszületettek a Földre. Ez egy nagyon nehéz feladat.
A „Lehetne jobb a helyzet” jellegű mondatoknak nincs értelme. Mert: „Mihez képest jobb?” 
A nyafogás nem visz előre.
A negatívnak ítélt problémában van elrejtve a fejlődés ígérete. Minden ilyen probléma hihetetlen nagy lehetőséget képes magában hordozni. A gondokra  tekintsetek feladatként, lássátok meg benne az új lehetőséget. Így - eddig láthatatlan égi kapuk nyílhatnak ki számotokra.
Legyetek türelmesek, mert -  ha nem látjátok, hogy jó úton haladtok - attól még lehet, hogy így van. A legnagyobb dolgok a felszín mögött történnek. Vannak emberek, akik képesek belátni a felszín mögé, akiknek a szemük elől „fellebben a fátyol”. Ma még kevesen tartanak itt.
Az érzéseitekre figyeljetek, a szívetekre hallgassatok, a helyes válaszok ott lesznek legbelül. A szív ereje olyan erős mágneses mezőt képes létrehozni, ami - hogyha kitartóak vagytok - képes bevonzani amire,- akire szükségetek van. Ha még nincs itt az életetekben az, akire,- vagy amire vágytok: akkor valószínűleg még nincs elkészítve számára a hely. 
Felejtsétek el végre azt, hogy más emberhez hasonlítjátok magatokat.
Úgy vagytok tökéletesek, ahogy vagytok.
Sose tudhatjátok, hogy a másik ember milyen tapasztalásokon ment keresztül amíg elért oda, ahol most tart. Így azzal se lehettek tisztában, hogy ő mennyire elégedett a sorsával, amelyben jelenleg él.
Minden egyes élethelyzetre szükségetek van: akár jó - akár rossz.
A szív útjai kifürkészhetetlenek.
Akire szükséged van az meg fog találni, egész egyszerűen azért, mert a szellemi valóságban össze vagy hangolva.
Az Univerzum közre játszik abban, hogy - ha az idő megérett a találkozásra – akkor az  létrejöhessen. Ebben legyetek teljesen biztosak.
Nincs olyan fizikai akadály, amely eltérítheti az utadból azt, akire szükséged van. 
Aminek meg kell történnie, az meg fog történni: akivel találkoznod kell, az be fog lépni az ajtón,….amikor annak itt az ideje.
Lehet, hogy nem akkor, amikor szeretnéd: de utólag rá fogsz jönni, hogy az időzítés tökéletes volt. Akkor történt meg a találkozás, amikor annak meg kellett történnie, egy perccel se előbb. A találkozás akkor történik meg, amikor az energiák tánca magához vonz két eltévedt lelket - akik keservesen keresték egymást akár évekig, de nem jöhetett létre a találkozás - mert egyszerűen nem volt itt az ideje.
Utólag mindent képesek vagyunk megérteni: de az adott helyzetben nem biztos, hogy értjük a miérteket.
Éppen ezért próbáljátok meg felülről nézni a problémákat, feladatokat. Kérdezzétek magatoktól, hogy: e történet mire tanít engem?
Ne sopánkodjatok: mert az elzárja a Teremtő energiát, és nem lesztek képesek meghallani a válaszokat. Pedig a válasz ott van bennetek. Ebben legyetek teljesen biztosak.
Ti is energiák vagytok: és Veletek együtt az egész Univerzumot hatalmas szeretet energia tartja össze. A lelkeket is energia láncolja egymáshoz. Ha nem  látjátok még akkor is igaz: a nagy dolgok szellemi szinten történnek. Mindannyian ajándékok vagytok a Világ számára…..
Kérve kérlek Titeket:  lépjetek rá álmaitok útjára, és látatlan égi kapuk,- birodalmak nyílnak ki, és:…. A Földi mennyország elérhető lesz számotokra itt a Földön.
2017.06.05.
Az üzenetet fogadta: Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése