2011. május 30., hétfő

Heti rendszerességgel tartott foglalkozások




Hétfő
16.00 – 19.30 Életút

Nem találod a helyed? Nincs célja az életednek? Meg szeretnéd hallani lelked óhaját? Olvass az Életút foglalkozásról!

Kedd
10.00 – 11.45 Spirituális Baba – mama - szülők klubja, Gyermek életút
17.00 – 18.00 Az új DNS megteremtése
18.00 – 20.00 Meditáció, tanítás


Szerda
18.00 – 20.00 Intuitívtánc, Szeretet energia Mária Magdolnától


Csütörtök
17.00 – 20.00 Hálóterves tanfolyam, Személyes kérdések megválaszolása, Gyógyítás


Szombat
17.00 – 18.00 DNS
18.00 – 19.00 Meditáció, tanítás
19.00 – 20.00 Gyógyítás

2011. május 21., szombat

Éljétek át a MOST pillanatát!



Engedjétek meg magatoknak, hogy az érzelmek felszínre jöjjenek. Legyen szívetekben nyílt és igaz, tiszta szeretet.

Beszéljétek meg a napi gondokat, amiben tudtok, segítsetek egymásnak. A pozitív jó dolgok legyenek előtérben.

A bánattal, haraggal a különböző negatív érzésekkel is foglalkozzatok. Semmit ne seperjetek a szőnyeg alá, mert csak halmozódni fog. A negatív dolgokból is tanuljatok, alakítsátok át, megtisztítva hasznos, jó energiaként kerüljön vissza a körforgásba.Az energia nem vész el, csak átalakul.

Az egyéni sérelmeket tárgyilagosan és igazságosan oldjátok fel! Gyakoroljátok a Jézusi alázatot, szeretetet, megbocsátást.Az ítélkezés nem a ti dolgotok. A megbocsátás igen.

A közösségnek szüksége van rátok, nem engedhetitek meg az erőtök szétforgácsolását. Fogjatok össze, öleljétek át egymást szeretettel, és alkalmazkodjatok a társakhoz. Ne várjátok, hogy más tegye meg, helyettetek az aktuális dolgot. Vállaljatok csoport feladatot, pld. oltárdíszítés, mosogatás, Krizantén tanítások gyakorlása, tánc, vagy hangtálas gyógyítással segítsétek a csakrák, aura működését. Keressétek a szeretet pillanatait és élvezzétek. Tegyétek a jót, de legalábbis ne ártsatok.Amit kifelé sugároztok, azt kapjátok vissza nagyon röviden és egyszerűen.


Ezért figyeljetek, minden gondolatra, érintésre, kimondott szóra és cselekedetre. Örüljetek a szeretetnek és adjátok tovább, hogy ne szakadjon meg a lánc. Hisz Atyátok is önzetlenül és végtelen szeret, egységesen titeket. Jézus küldetése által megbocsátotta a bűnöket.

Találjátok meg, azokat az apró kis lehetőségeket a csoportban, a környezetben, hogy általa tudjanak növekedni a szeretet virágai.Tegyétek gyakorlattá, hogy minden napotok tudatossággal és hálával teljék. Az adott napon végezzétek el, amit kell. A szellemetek már nagyon sokat segít ebben nektek, hogy felismerjétek a helyzetet. Ezáltal sokkal békésebbek lesztek. Jobban tudjátok megoldani és elviselni a konfliktusokat. Minden betegséget, bajt, bánatot, haragot, a szeretet oldaláról közelítsetek meg.


Az Igazság Fényében minden megoldódik, néha úgy érzitek mintha, csak úgy magától mennének a dolgok.Ilyenkor van az, hogy el tudtátok fogadni az Égi segítséget, hát így legyen! Ezt tegyétek! Legyen a ti hitetek szerint!
- Planetár –

A múlt terheinek a levetése



Az Igaz Út, ami fentről van kijelölve számotokra, nem mindig egyezik a Földi foglalkozásotokkal. Próbáljátok megtalálni a közös nevezőt, amennyire lehet.Legalábbis ne akadályozzák égi küldetéseteket. Kérlek titeket, nézzetek az Égre, lámpázok nektek spirális fénykörökkel, hogy merre kell jönnötök. Engedjétek a Szeretet általi vezetést. A régóta cipelt sebekről vegyétek le a kötést, hogy az éter fénye gyógyíthasson, ezt most a csillagok állása is jobban segíti. Szellemi vezetőitek által közvetlenül folyik a kommunikáció, ha mindjárt nem is veszitek észre.


Nyitott füllel és szívvel figyeljetek érzéseitekre, felismeréseitekre, hogy meghalljátok az Égi Hangot, s ez által az Akarat szavát a hazatalálás útját.

Ne féljetek semmitől, azt fogjátok tapasztalni, mintha a szívetek húzná a többmázsás kocsit. Ez csak addig tart, amíg ellen álltok. Annyi lovatok van, ahányas egység szellem vagytok. Amikor a szellemetek segít a tudatos helyzet felismerésben, meg fogtok nyugodni.


Minden úgy történik, ahogy kell, s akkor, amikor itt lesz az ideje. Végtelen béke és nyugalom árad szét a testekben, és a környezetben. Képzeld el mily könnyű a kocsisnak, ha szárnyakat kap a ló. Örömteli mámorban lesztek, mint egy igazi szüret után. Táncolni fogtok, nevetni és sírni, amikor Égi Anyátok a kapuban vár. A Küszöb Őre átenged, ha ledobtál minden felesleget a kocsidról. Az ezeréves bőröndöt ne cipeld tovább! Lassan átjárható lesz a Világ. Közvetlenebb és egységesebbé válik minden.Beszélhetsz Jézussal reggel és este. Megláthatod az Angyalokat. A legfontosabb szavak: szeress, indulj, kövess, válaszd az új dolgokat. Felszabadultok könnyebben fogtok Egységet alkotni, és hatékonyabb közös munkát tudtok végezni. Szorgalmasak vagytok, szívetek egyre inkább szárnyakat kap, s az emberek szeme rajtatok ragad. Használjátok ki ezt a pillanatot. Minden ember lelkébe ültessetek egy Krisztusmagot, hogy az ő szívükben is kinyíljon a szeretet rózsája.Boldog Egységes nagy csoporttá váltok, mint a gyermekek az iskolában. Legyetek olyan gondtalanok, akár csak ők. A szülői és testvér háttér rendelkezésetekre áll.A Planetár Iskola örökké nyitva és csak rátok vár.


Készüljetek, öltözzetek ünneplőbe, mert Atyátok hamarosan ellátogat közétek, legyetek minél nagyobb számban, fogadjátok hálával és Végtelen Szeretettel.
Legyen nyílt nap, hogy tudjanak a Vendégek érkezni.


- Planetár -

Planetárhoz való kapcsolódás



Örülünk, hogy a “Tizmilliószoros” napok alkalmából felgyúltak szívetek lámpásai. Látjuk a vágyatokat és tettre kész erőtöket. Még több alkalommal erősítsétek meg kéréseteket. Körben állva fénykörökkel, forgassátok, egységesítsétek magatokat. Az sem baj, ha úgy érzitek, felkap a forgószél, hisz ez a cél, ez a hozzám való csatlakozásotok érzésben.


Így a kapcsolódás megtörtént, majd többszörös erővel tér vissza hozzátok (dolgozzatok vele). Ugye lassan kezditek megérteni a dolgokat. Figyeljetek benső érzésetekre: előfordulhat fejfájás, hányinger, egyéb tisztulások, levertség, szomorúság, elhagyatottság stb. érzése.


Egyenként és közösen kutassátok, miért?
Harmadik szemetekben szerkezeti és spektrum változásokat észlelhettek (jó dolgokat). Ki hányas egységszellem annak megfelelően kaptátok nagyfelbontású távcsöveket és egy – egy háromszöget mellé. Központi Szellemi vezérléssel működik, egónak nem engedelmeskedik. Bátran nézhettek a térben, gyönyörködjetek a csillagok fényében. Én mindig a fejetek és az országotok felett vagyok. Szabad szemmel is láthattok.
Éljétek át a szeretetet, tapasztalataitok által gyakoroljatok, hogy tudás és bölcsesség váljék belőle.


Az Égi Tanács dolgozik vágyatok beteljesítésén, de nélkületek nem megy, a határidőket nektek kell tartani. Néha legyetek olyanok, mint a gyerekek! Lengessétek a céljaitokat egy nagy fényzászlón felírva, s ezt spirálisan küldjétek fel hozzám. Az útvonalat be kell tartani, Jézus által juthattok előbbre.


Én segítő bázis vagyok, transzformálok, generálok, sugarakat komponálok. Minden egyes háromszöget, kettős keresztet be kell illesztenetek a nagy Egységbe az aranymetszés szabályai szerint. Kezdjétek meg a felfelé építkezést, eddig csak vízszintesen haladtatok a térben. Már szellemek vagytok, tudjátok a lépéseket.
Kérdezzetek, gondolkodjatok, legyetek bátrak, egységesek, szeretettel tegyétek.


- Planetár -

2010.07.16.